РЕКЛАМНИ КАМПАНИИ В ИНТЕРНЕТ

 

Ако смятате, че вашият бизнес се нуждае от популяризиране в интернет, можем да ви предложим няколко варианта за постигане на тази цел. Заедно ще открием, кой е най- ефективния метод и ще го приложим.

Най-популярните начини за реклама в интернет са:

email бюлетинРекламни кампании чрез e-mail


Този тип реклама се нарича e-mail маркетинг. Основава се на изпращането на писма до електронните пощи на широка група от потребители. Чрез изпращането на такова съобщение вие можете да рекламирате продукти и услуги на вашите клиенти или потенциални клиенти. Този вид комуникация се използва успешно в интернет от години. Разпращането на такъм вид съобщение е автоматизирано и ориентирано към целева група хора.

Използвайки така наречения e-mail бюлетин вие можете да:

реклама googleРекламни кампании чрез Google Adwords


Друг ефективен метод за реклама в интернет е използването на Google Adwords. Избирайки Google Adwords за ваш партньор вие ще имате възможност да рекламирате без да се притеснявате за целевата група потребители. Google Adwords интегрира вашата реклама в такива сайтове, които имат същата насоченост като вашата реклама. Удобното за вас е това, че плащате само когато се щракне върху рекламното ви известие. По този начин се пестят много средства сравнено с класическите методи за реклама, защото не се налага да изразходвате пари за организиране на кампанията и намиране на целева група.

Тъй като Google Adwords има насоченост към интернет, то и най-голяма ефективност имат вашите реклами свързани с глобалната мрежа. Това би могло да бъде популяризиране на новият ви сайт или рекламиране на продукт или услуга от ваш уеб сайт.