ДОМЕЙН И ХОСТИНГ

 

Най-просто казано домейн е вашата запазена марка в интернет. Това е вашият интернет адрес. За да имате сайт трябва да имате домейн. Така уеб сървърите ще могат да насочват посетителите към вашите уеб страници.

Домейнът е уникална комбинация от символи, които се подават към интернет регистратор. Той проверява дали такава комбинация вече не е регистрирана. Ако не е, вие може да я резервирате за вас и друг не може да я ползва. Запазването на домейн струва определена сума и е валиден за даден период.

Уеб адресът има съществена тежест в процеса на класиране по ключова дума от търсещите машини. Затова той трябва да се подбере много внимателно.

Ние ще ви помогнем при избора на домейн, а също така ще се погрижим за процедурата по регистрирането му.

хостинг

Хостинг се нарича услугата по съхранението на файловете от вашия сайт в интернет сървър. Предлагат се различни видове хостинг и на различни цени. От хостинга зависят всички фактори, свързани с достъпността на сайта ви. Тава например са: скорост на зареждане на страница, ширина на канала за данни, каква част от времето сайта е достъпен за потребители и други. Всички тези фактори влияят върху броя на посетителите ви, а оттам и на резултата, постиган чрез този сайт.

За да постигнете максимален успех, ние ще изберем за вас хостинг услуга, отговаряща на вашите потребности и ще осигурим наемането на услугата. Ще се заемем с настройките, необходими за правилното функциониране на уебсайта ви.