ПОДДРЪЖКА НА САЙТ

 

Поддръжка на уеб сайта е друга наша услуга. Има няколко важни причини, които налагат предлагането на подобна услуга:

ТърсачкиСлед публикуване в интернет вашите уеб страници започват да се наблюдава от търсачките. При заявка за търсене по ключова дума, те определят на кое място да ви класират. Факторите, от който зависи класирането на сайта ви се променят непрекъснато. И така се променя позицията на която се появява вашият уеб сайт. За да излиза винаги на предни позиции е необходимо да се правят непрекъснато някои промени в съдържанието му.

хакерска атакаВ следствие на хакерска атака или повреда в сървъра, на който е разположен сайтът ви, може да му бъде нанесена тежка щета. Например е възможно част от файловете или дори всички файлове да бъдат изтрити, а може и умишлено да бъде променено съдържанието на уеб сайта ви.

 

поддръжкаАко притежавате сайт, чието предназначение или структура налага чести промени в съдържанието му. Това може да бъде интернет магазин или уеб сайтът ви да съдържа справочна информация, чиито бази данни налагат допълване или промяна на информацията.

форумАко сте притежател на форум и желаете да се отървете от натрапниците, които го използват за да се рекламират. Има най-различни начини вашият форум да бъде използван с рекламна цел. Дори съществуват програми, които автоматично се регистрират във форумите и записват рекламни съобщения като изказано мнение.

При нас ще получите професионална оценка относно състоянието на вашия сайт и ще ви предложим целесъобразни решения за подобряването му. Възможностите са свързани главно с промяна на: